mandag 19. oktober 2009

Lureløp fra Berrefjord

Mandagens bortoverbakkeløp fra Øverland, skulle være et sosialt inkluderende arrangement. Rolig tempo og småprating i vakker høstnatur
var planen, men det er alltid noen som ikke klarer å dy seg. Denne gangen var det vår eminente realfagslærer Morten Berrefjord. Mens Anne Cathrine, Doksetten og undertegnede nøt høstsola begynte Berrefjord sakte men sikkert å øke tempoet. Praten gikk som vanlig livlig om de nye forskriftene fra Utdanningsdirektoratet, men før vi visste ordet av det var biologen forsvunnet ut av synsfeltet. Doksett la inn etpar spurter i de siste motbakkene, men dette viste seg ikke tilstrekkelig til å ta igjen forspranget. Dermed kunne vi ikke annet enn å gratulere en overlykkelig Berrefjord, som bokstavelig talt hoppet av glede da vi ankom parkeringsplassen.

Redaksjonen konstaterer forøvrig at Anne Cathrine har blitt noenlunde fast inventar på mandagstreningen - men at hun flere ganger har klaget over manglende pressedekning. Dette beklages fra redaksjonens side - men vi lover å komme sterkere tilbake så snart vi får dokumentert innsatsen hennes fotografisk. I mellomtiden får det holde med dette blinkskuddet fra torsdagstreningen med Live, som i det minste dokumenterer fenomenal om enn noe dorsk uttøyingsteknikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar