onsdag 28. oktober 2009

Innebandy - gladvold i praksis


Ingen post med navn Sandvikasvette uten å nevne innebandylaget. Vi beklager at vi kommer sent på banen, men vi lover å servere høy kølleføring på sandvikas mestjugende aktivitetsblogg i tiden framover.   

Hver torsdag fra 16:00 til 17:30 trener vi i den store gymsalen, selv om treningsbegrepet neppe er dekkende for det som foregår. Her er det er bare en ting som gjelder - å vinne. Nederlag er vanskelig å svelge - og lærere som vanligvis er svært så vennligsinnede mot både elever og kollegere viser forbløffende liten medfølelse for motspillerne i kampens hete.       

Dersom du ennå ikke er overbevist om at dette er noe for deg, kan vi betrygge deg med at Bjørn "the slayer" Haug holder orden på reglene og fungerer som etisk rådgiver hver gang det oppstår konflikter. Vi holder oss forøvrig til fair play prinsippet, selv om dette sjelden etterfølges i praksis.

Før du hiver deg med, kan det være greit å informere om at Arne og Simon spekulerer i slengtaklinger, og at  Frank sine langskudd gjerne kommer som lyn fra klar himmel. Ravi på sin side er livsfarlig de gangene han orker å avansere, selv om dette forekommer relativt sjelden. Erlend og Ketil legger størst vekt på kondisjonsaspektet ved aktivitetene - og sistenevnte er blant annet kjent for å legge inn intervalløkter i pausene. Ebba som tidligere har ytret sin entusiasme for ekstremsport, sier seg svært fornøyd med intensitetsnivået etter nylig å ha gjennført sin første innebandymatch. I følge den nyansatte sandvikalæreren skal tirsdagstrimmene være godt alternativ til andre fullkontakts-kampsporter.

Ingen blir bedre uten utfordringer - vi har utfordret St. Halvard vgs i Buskerud, og skulle noen andre skoler lese denne posten - er dere herved utfordret. Uten forbehold. Hjemmebane er gunstig for oss, men vi er villige til å prøve oss andre steder.

PS! Jeg lover å ta med kamera på morgendagens trening før pizza på Egon. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar